19.08.2013.

BENTHOS DIVERS

Experience scuba diving!

Raznolikost otoka Lošinja, susjednih otočića, obale, podmorja ... pruža našim gostima roniocima i neroniocima niz mogućnosti, bilo da želite li nam se pridružiti na poludnevnom izletu i otkriti čari ronjenja po prvi puta ili želite cjelodnevni izlet sa više urona, turističkim razgledavanjem, vodenim sportovima, pauzom za kupanje i ručak u nekim od najljepših uvala na našem arhipelagu. U suradnji sa ronilačkim klubom Benthos nudimo vam nekoliko vodenih avantura:


Diving trips

Ukoliko ste ljubitelj ronjenja sa bocama, organiziramo ronilačke izlete gdje možete uživati u nezaboravnim trenutcima istraživanja ljepota lošinjskog podmorja. Urone organiziramo svakodnevno, ujutro i popodne odnosno po potrebi i želji gostiju, u sklopu poludnevnog ili cjelodnevnog izleta. Polazak je iz centra Velog Lošinja ili iz lučice Rovenska brzim gliserom. Većina lokacija na koje vodimo svoje goste nalaze se svega 10-tak min vožnje gliserom, bilo da ste ronioc početnik, napredni ronioc ili želite uživati u probnom ronjenju, snorkelingu, vodenim sportovima ili se jednostavno želite u miru okupati u nekoj od mnogobrojnih uvala lošinjskog arhipelaga. Sve što vam je potrebno za ronjenje su vaše ronilačke iskaznice, a svu ostalu opremu možete iznajmiti u klubu.


Snorkeling

Podvodni svijet nije rezerviran samo za ronioce sa bocama. Pridružite nam se na poludnevnim i cijelodnevnim izletima na kojima uz osnovnu ronilačku opremu (maska, peraje i disalica) možete upoznati floru i faunu mora u njegovom najosvjetljenijem dijelu. Za sve koji se odluče na ovaj izlet osiguravamo besplatnu opremu , a na putu do odredišta dobit ćete kratak uvid u floru i faunu mjesta koje ćete po sjetiti.


INFO:Rovenska 54, Veli Lošinj

Mob.: +385 (0)91 236 5151

diving@cres-losinj.com

Facebook.com/dc.benthos